WIE BEN IK ?

Ofcors

Hallo, ik ben Corrie Kappert – Mulder. In dit stukje even in het kort iets over mezelf en hoe ik tot Touch for Health ben gekomen.
Ik ben geboren in Assen, waar ik de eerste 21 jaar van mijn leven heb gewoond.
Hier ben ik naar school gegaan en heb ik op de P.A., zoals dat toen nog heette, mijn onderwijsbevoegdheid gehaald. In 1976 ben ik naar Zwolle verhuisd en ben vol enthousiasme mijn werk als onderwijzeres begonnen. Ik heb met veel plezier 6 jaar fulltime dit werk gedaan. Toen ik getrouwd was en de kinderen kwamen ben ik echter hiermee gestopt om me volledig te wijden aan mijn taken in huis. Dit gaf mij in die periode alle voldoening die ik nodig had. Na een aantal jaren ben ik langzamerhand weer parttime het onderwijs in gerold en hierin werkzaam geweest tot medio 2017.
Intussen begon er bij mij iets te broeien om me te ontwikkelen op andere vlakken dan het onderwijs. Er waren meer zaken die mij interesseerden. Zo ben ik begonnen aan een opleiding binnenhuisarchitectuur, wat ik heel leerzaam vond. (dat was de buitenkant) Toch was ik hier nog niet tevreden mee.
Ik vond uiteindelijk de binnenkant veel boeiender om me in te verdiepen.
Zo kwam ik terecht bij iemand die Touch for Health deed. Ik kwam binnen om mij op dit onderwerp te orienteren, maar kreeg meteen een soort kennismakingsbehandeling. Dit was voor mij zo’n fantastische ervaring dat ik dacht: “dit wil ik ook leren” Hierna ben ik cursussen gaan volgen om hier zelf mensen mee te kunnen behandelen en helpen. Maar zover was het nog niet. Ik moest eerst zelf nog een hele weg gaan. Na een paar jaar dacht ik dat ik klaar was om met het werk te beginnen, maar het kwam er niet van. Ik heb toen zelf aan de lijve ervaren wat Touch for Health voor je kan doen als er iets aan de hand is. Dit maakte alles voor mij nog duidelijker om er mee door te gaan. Natuurlijk blijf je altijd in ontwikkeling en nog dagelijks gebeuren er dingen waar je door groeit en van leert. Inmiddels is mijn praktijk officieel van start gegaan en hoop ik van ganser harte dat ik door mijn eigen ervaringen en kennis mensen kan helpen om hun eigen weg te zoeken en vinden.

Waarom OF.COR.S
- OF.COR.S is van Corrie. Iedereen die een praktijk heeft, geeft daar toch z'n eigen invulling aan.
- OF.COR.S is natuurlijk. TfH is een natuurlijke manier om onbalansen en/of allergieen op te lossen.
- OF.COR.S is van de gewone route af. De behandeling gebeurt vanuit een andere invalshoek.
- OF.COR.S is vanuit het hart. COR is hart in het latijn.

U kunt mij mailen : Corrie Kappert (klik op mijn naam om een mail te sturen)