Ervarings verhalen


1


Dag Corrie,

Volgende week heb ik nog een afspraak staan waarvan ik mocht kijken of ik wel of niet nog een keer kwam.
Ik laat het hier bij . Mocht ik toch nog eens behoefte hebben zal ik zeker weer een afspraak maken.
Bedankt voor je altijd lieve en vriendelijke behandelingen. Ik was in goede handen bij jou. Er zijn ook goede dingen uit voortgevloeid. Het auto rijden..
Ik heb een paar weken geleden mijn vaarbewijs 1 gehaald(in 1 keer).
Op de fiets naar Zwolle voor het examen zei ik onderweg: Corrie denk aan mij, haha.
Voor de spanning knippen met mijn vingers rond de buik en riep weg weg weg.
Ik was best relaxed en dat had ik niet gedacht. Zo wie zo niet dat ik nog zou gaan leren.
Nu ben ik met vaarbewijs 2 bezig. Dus er zijn dingen veranderd.
Heel bijzonder. Dat gevoel wat ik had toen ik hoorde dat ik was geslaagd dat was zo groot gevoel dat heb ik lang niet gehad. Ik ben bijna zingend terug gefietst.
Lieve Corrie het gaat je goed.

Groet Gonny


2


Hier een reactie van een cliŽnt die last had van nikkelallergie en geen schoen meer kon dragen vanwege geÔrriteerde/kapotte huid op de voeten.

Goede avond Corrie

We zijn nu een jaar verder en tot nu toe loopt alles voorspoedig.

Met m'n slippers heb ik het opgebouwd tot 2 uur per dag en deze toen gesplist.
's Morgens 1 uur en in de avond ook. Daar heb ik naar heb toegewerkt met 5 minuten per dag steeds erbij.
Sinds begin oktober heb ik een paar andere/veilige schoenen met cambarel voering en verder van leer, ook steeds 5 minuten dragen per dag erbij gedaan.
Nu zit ik om de dag met mijn wollen slippers aan en de andere dag de schoenen en dat gaat GOED.

Ik ben je zeer dankbaar voor wat je hebt gedaan.

Groeten Geertje Brink.


3


En Ďopeensí blijk je dan een aantal allergieŽn te hebben.
Na 1,5 jaar tobben en bezoeken aan de dermatoloog komt dan de uitslag: 4 allergieŽn.
Het horen van de uitslag was in ieder geval een bevestiging van een vermoeden.
Hoewel de allergieŽn geen levensbedreigende situaties opleverden, had ik toch liever geen allergie.
Een zakenrelatie uit het westen des lands wees mij op NAET-therapie. Zijn vrouw had goede resultaten via deze therapie bereikt, zij is nu allergievrij.
Ik ben direct op zoek gegaan naar een NAET-therapeut in mijn eigen regio en zo ben ik bij Corrie terechtgekomen.
Op basis van de goede recensies op haar website, heb ik meteen contact opgenomen. Corrie liet weten dat zij deze NAET-therapie weliswaar toepaste, maar in combinatie met verschillende andere technieken.
Tijdens de eerste behandeling legde Corrie uit dat allergieŽn niet zo maar komen. In mijn geval leken ze gevolg te zijn van heftige gebeurtenissen in de afgelopen jaren.
Reacties op deze gebeurtenissen veroorzaken blokkades en als die blokkades opgeheven zijn, dan ben je allergievrij. Dit klonk mij logisch in de oren.
De behandelingen bij Corrie heb ik als prettig ervaren, Corrie is een enthousiaste dame. Van de therapie snap ik, als rationeel mens, niets. Ik noemde haar gekscherend ĎTita Tovenaarí. Hoe onbegrijpelijk de behandelingen voor mij ook waren, ze waren altijd plezierig en het meest belangrijke is dat ze effect hebben gehad.

Ik ben allergievrij! Ik kan nu noten eten zonder enorme pijnklachten in mijn buik. Ook mijn andere allergieŽn zijn verdwenen.
Dank je zeer Corrie voor de goede behandelingen en voor de gezellige tijd. Ik hoop dat jij nog vele mensen van hun allergieŽn afhelpt!

Hartelijke groet, Riemke Visser

4


Hierbij een kleine reactie op mijn sessies met Corrie.
Allereerst was ik erg onder de indruk van het enthousiasme van haar.
Meteen heb je door, dat dit iemand is die betrokken bij je is en je graag wil helpen.
En dat blijkt ze nog hartstikke leuk te vinden ook!!!
Bovendien hebben we veel gelachen en gekletst. En ze weet gewoon heel veel over alles.
Ze heeft voor alles een manier van behandelen. Soms niet helemaal duidelijk, maar achteraf vielen alle puzzelstukjes wel op hun plek.
Dus ik was in behandeling en ondertussen was het ook nog eens hartstikke gezellig.
Mijn ervaringen met de NAET- therapie zijn wonderbaarlijk.
Ik kwam voor mijn spastische darm, algeheel gevoel van moe zijn en nog meer vage allergie-klachten.
Na een paar behandelingen begon ik me echt veel beter te voelen. En sinds een paar maanden is mijn spastische darm helemaal verdwenen.
Er is voor mij een wereld open gegaan. Nooit gedacht dat je eigen emoties voor zoín disbalans konden zorgen.
En zo voelt het nu dus niet meer! Ik heb weer een stuk evenwicht!.
Dus het heeft mij alleen maar goed gedaan!!!
5


Het verhaal van meisje (18 jaar) met zonneallergie:
"Jarenlang heb ik erg veel last gehad van zonneallergie in de vorm van grote rode vlekken op gezicht, armen en handen. Voortdurend moest ik vooral armen en handen bedekken, ook al scheen de zon maar even, niet krachtig of door sluierbewolking. Allerlei reguliere en alternatieve artsen en therapeuten hebben zich het hoofd erover gebogen. Talloze, soms dure smeerseltjes werden aanbevolen, maar niets hielp. Na een zoektocht op het internet besloot ik mij te laten behandelen bij Corrie. Een gedisciplineerde opvolging van haar adviezen gaf uiteindelijk verlossing. Drie weken in een zonnig Frankrijk gaven geen enkel probleem. Mijn toekomst kan letterlijk heel wat zonniger zijn en ik ben haar bijzonder erkentelijk."


6


Tot een jaar geleden had ik maar geaccepteerd dat ik ieder dag last had van niesbuien en een loopneus. Totdat een vriendin vertelde over NAET. Een voor haar niet te verklaren therapie die wonderen doet verrichten.

Na een intake gesprek waarin ik mijn klachten mocht kenbaar maken, gingen we eerst aan de slag met ďDE BASISĒ. Voor mij het best omschreven als een, voor het welslagen van de NAET-behandeling noodzakelijk en streng (25-uurs) dieet waarbij je 1 keer in de week de meest normale zaken van de wereld moet vermijden, en dus ook niet mag eten. Afvallen, is hiervan niet het doel, en dat gebeurde bij mij ook niet.

Na het doorlopen van de basis, gingen we aan de slag met de hooikoorts problemen. Het was direct raak. Na de eerste behandeling had ik al aanzienlijk minder last van niesbuien. Tussen de buien door hebben we nog het hele spijsverteringskanaal doorgenomen met een aantal dierlijke vetten zodat ik nu ook geen krampen meer heb in mij buik bij het eten van voedsel dat rijkelijk bereid is met slagroom en andere dierlijke vetten .

Als ik op de NAET periode van afgelopen jaar terugkijk, dan is het alle tijd, geld en lastige situaties, waarin je aan omstanders probeerde te verklaren waarom je met een pen doet klikken en jezelf martelt met een dieet van droge sla, dubbel en dwars waard geweest.

Corrie, hartelijk dank voor prettige en humoristische periode, en natuurlijk voor het vinden en bestrijden van mijn allergieŽn.
7


Ben 5 jaar geleden voor het laatst bij een huisarts geweest voor hooikoorts klachten. Ik heb toen pillen (triludan) en oogdruppels (opticron) gekregen. De vermindering van klachten was na een aantal weken minimaal en heb daardoor verder geen heil meer in medicijnen gezocht. Ik was trouwens van mening dat het maar drie maanden van de twaalf veel erger was dan het gewone gesnotter door het jaar heen. Zo doende heb ik gewapend met voldoende zakdoeken, de afgelopen jaren de bijkomende gevoelens van hooikoorts zoals prikkende ogen, oren en neus, zoveel mogelijk proberen te negeren. Twee jaar geleden had ik extreem veel last van hooikoorts en heb toen enige verlichting gevonden in de neusspray, Prevalin.
Ik werd echter zo ziek van alles dat ik op zoek ging in het alternatieve circuit. Ik kwam bij Corrie Kappert terecht en liet mij behandelen via de NAET.
De behandelingen vallen heel erg mee. Het gaat heel gemakkelijk en Corrie doet alles wat ze kan om het zo snel mogelijk op te lossen. Zo gebruikt ze ook verschillende remedies, emoties en stenen o.i.d. bij de behandelingen. Bovendien helpt ze ook om inzicht te krijgen waarom sommige dingen zo in elkaar zitten en hoe het komt dat je ergens last van kan krijgen. Hoe dat invloed heeft op je lichaam.
Het grote verschil met NAET is dat de medicijnen alleen maar de klacht kunnen verminderen en niet wegnemen. Nu pas sinds ik vrij ben van een allergische reactie, van mijn neus, merk ik pas hoeveel last het eigenlijk is geweest." Groeten van een opgelucht persoon.

Groeten Cornť


8


Het gaat heel goed met Maira. Ze lijkt niet meer allergisch te zijn voor honden. Zowel thuis als bij vriendinnetjes (met verschillende type honden) heeft ze nergens last van!
Ook de allergie voor katten lijkt te zijn verminderd. Ze speelt niet zo vaak meer bij het vriendinnetje met de kat (want vriendschappen wisselen nog wel eens), maar de paar keer dat ze er is geweest ging het goed! (Nergens last van zelfs!)
Ook in zijn algemeenheid is Maira vrolijker en piekert minder.
Dus we zijn nog steeds erg blij dat we destijds bij jou zijn geweest.

Moeder van Maira


9


Hallo Corrie,

het is al weer even geleden dat ik bij jou geweest ben voor een aantal behandelingen. (Ik hoop dat je nog weet wie ik ben!) Ik had toen gezegd dat ik je zou mailen om te vertellen hoe het met me gaat.
De reden dat het zo lang geduurd heeft voor je wat van mij hoorde, was omdat het langzaam aan beter ging met mij en ik je pas wilde berichten op het moment dat het weer helemaal goed met mij zou gaan. En dat moment is nu (na zo'n 9 maanden) aangebroken!
Je hebt me ontzettend geholpen en daar wil ik je nogmaals voor danken. Het hele gebeuren van het mij niet goed voelen heeft me ook veel gebracht. Sta dichter bij - of liever: zit meer in - mijn lichaam en zorg er ook beter voor. Het heeft me eigenlijk dichter bij mezelf gebracht.

Lieve Corrie, het allerbeste en misschien tot ziens,

Cilia


10


Hallo Corrie,

Het gaat nu goed met Sven hij is de eerste paar avonden nog samen met mij naar bed gegaan.
En nu gaat hij al een klein weekje alleen s avonds naar bed en kan ik beneden blijven
Bedankt voor je hulp en dat het zo snel mocht helpen.
Ben er heel blij mee en Sven ook.

Groeten Ineke11


Hoi Corrie,

Ik wou je even laten weten dat het erg goed met mij gaat, heb mijn energie in de middag weer terug, en kan weer volle dagen werken.
Ook is mijn geheugen weer helemaal terug.
Ik wou je ontzettend bedanken voor zoals altijd goede sessies, we zullen elkaar in de toekomst vast nog eens terug zien.

Groetjes Malu12


Verhaal van iemand met vermoeidheid
Het gaat goed met mij. Ik ben eerst halve dagen gaan werken en nu werk ik weer helemaal.
De dermatoloog wilde een allergietest. Daar kwam alleen intolerantie voor bepaalde parfums uit.
Dat het ook uitputting kon zijn, dat geloofde hij niet
Ik voelde zelf wel dat dit een belangrijke factor was: de intolerantie voor parfums steekt vooral de kop op als mijn lichaam geen reserves meer heeft
Ik voel me door jouw behandeling weer fitter dan ik me in tijden gevoeld heb. Opeens merkte ik hoelang ik al over mijn grenzen heen gegaan was.
Zo nodig kom ik zeker weer bij jou voor een behandeling, Corrie!


13


Hoi Corrie,

Ik zou nog even laten weten hoe het de eerste dagen na de behandelingen ging!
De kattenallergie waar je voor behandeld hebt, is echt weer helemaal weg, superfijn!!
Het maandagmorgengevoel was afgelopen maandag een stuk minder dan normaal. Wel moeilijk om daar echt een verschil in te voelen, maar volgens mij is er wel iets veranderd!

Ik ben nu een kleine week bezig met het proberen van noten. Ik ben begonnen met hazelnoten (daar ben ik het minst gevoelig voor).
Daarna wil ik graag walnoten proberen en daarna richting andere noten waar ik veel gevoeliger voor ben.
Met de hazelnoten gaat het redelijk goed, maar ik heb er nog steeds wel last van.
Toch lijkt het langzaamaan wat af te nemen, dus ga ik de komende tijd gewoon verder met rustig aan proberen en opbouwen.
Ik laat je t.z.t. nog wel even weten of er verbeteringen zijn op dit vlak!

Heel erg bedankt voor de behandelingen in ieder geval en misschien nog een keer tot ziens!

Groeten, Annemarie14


Hallo Corrie

Wij hebben voor aanstaande maandag nog een afspraak staan, maar ik voel me nu zo goed dat ik de afspraak wil afzeggen.
Ik heb nu al zeker 2 weken geen last meer van benauwdheid of piepende ademhaling. Wat is dat fijn!!!!!!!
Zelfs ís nachts niet, waardoor ik weer heerlijk slaap. Ook met borduren heb ik toch geen last.
Wel reageerde ik, zoals je al voorspelde, op de zak van sinterklaas die ik onlangs achter de schotten vandaan haalde.
Maar na een flinke niesbui was dat ook weer over.
Via deze weg wil ik je nog wel ontzettend bedanken voor de behandelingen. Ik had niet voor mogelijk gehouden dat het echt zou werken. Als ik in de toekomst nog weer eens ergens last van krijg, zal ik zeker weer contact met je opnemen
BEDANKT
groetjes Annemieke Zoer


15Angst voor paarden

Met Mijke gaat het erg goed. Zij is de dag na de sessie bij jou op het paard gegaan en dit was ook nog per ongeluk een ander paard als waar zij anders
altijd op reed en dat ging erg goed.
Zelfs de instructeur keek er van op en ik had niets verteld.
Mijke rijdt sindsdien op elk paard en is nergens meer bang voor, ze wil zelfs vaker naar de manege om bij de paarden te zijn.
Alsnog bedankt hiervoor!


16


Hier kan uw verhaal staan