Doelstellingssessie


Soms kan het zijn dat je een bepaald doel voor ogen hebt, maar het komt er steeds niet van om het te realiseren.

Er is iets wat je steeds tegen houdt, maar je kunt er niet achter komen wat het is. Door middel van een doelstellingsessie kan Touch for Health je duidelijk maken waar je obstakels liggen. Op welke fronten je jezelf bewust of onbewust tegenhoudt.

Dit kan het gevolg zijn van allerlei gebeurtenissen in je leven tot dan toe, maar ook van invloeden van generaties geleden.

Gedurende je leven krijg je o.a. van je ouders, je omgeving, je familie, je vrienden, je leraren op school allerlei positieve of negatieve invloeden of prikkels Je hoort bijv. steeds dat je het niet kunt, dat je alles verkeerd doet of dat je alleen maar lief bent als je doet wat er van je verwacht wordt, enz. enz.

Afhankelijk van hoe goed je op dat moment in je vel zit, hebben die invloeden een uitwerking op je prestatie en gedrag. Soms kan een geintje van iemand opgevat worden als wantrouwen of kritiek.

Dit is voor iedereen een unieke beleving, geen enkel leven is gelijk aan een ander. Ook beleeft ieder lid van hetzelfde gezin de dingen die gebeuren op zijn eigen unieke manier.

Om die obstakels op te sporen en van negatief in positief te veranderen kan een balans heel goed helpen.

yingyang

Je krijgt inzicht in je eigen denkpatronen en beleving en je krijgt via de behandeling aangereikt wat goed voor je is om de beperkende gedachten om te zetten in verruimende zodat je energie krijgt om je doelen te verwezenlijken.