Welkom op de homepagina van de praktijk voor natuurgeneeswijze en allergiebehandeling te Zwolle :

OF.COR.S


Op deze site kunt u van alles te weten komen over het in balans brengen van lichaam en geest. Dit gebeurt d.m.v. verschillende technieken. Welke technieken voor u van toepassing zijn, wordt door middel van spiertesten door uzelf aangegeven. In de linkerkolom vindt u de namen van de diverse mogelijkheden, als u ze aanklikt verschijnt er een beschrijving van dat onderdeel.

In mijn natuurgeneeskundige praktijk kan ik op deze manier mensen helpen met allerlei klachten zoals: hoofdpijn, pijnklachten, migraine, leerproblemen, vermoeidheid, concentratieproblemen, allergieen, angsten, buikpijn, huiduitslag zoals eczeem, voedingsstoornissen etc.etc. Eigenlijk zijn alle klachten het gevolg van een onbalans (soms van jarenlang).

Als we uit kunnen zoeken wat de oorzaak van de onbalans is en daar aan kunnen werken op het gebied van de structuur, psyche of emotie ontstaat er een balans die ervoor zorgt dat de klachten verdwijnen of behoorlijk minder worden.
behandelkamerIk werk met kinderen en volwassenen. Kinderen vanaf een jaar of acht zijn al goed te testen. Als het echter op die manier nog niet gaat, of met veel kleinere kinderen kan een ouder of andere volwassen fungeren als tussenpersoon. De behandeling wordt dan wel uitgevoerd op de betreffende persoon.

behandeling Gedurende de behandeling ligt u op een behandeltafel en het is goed om gemakkelijkzittende kleren aan te doen. Alleen de schoenen gaan uit. behandeling2Voordat we met de behandeling gaan beginnen houd ik eerst een intakegesprek met u, waarin ik over allerlei zaken vragen stel. Dit is om een goed overzicht te krijgen van de klachten, maar ook van andere omstandigheden die een rol kunnen spelen. Bijvoorbeeld; hoe is de gezinssamenstelling, wat is uw voedingspatroon, zijn er in het verleden traumatische gebeurtenissen voorgevallen, is een kind op de normale manier geboren en heeft het goed gekropen voordat het ging lopen. Dit zijn allemaal zaken die van belang kunnen zijn om voor de behandeling begint al te weten.

Het aantal behandelingen wat nodig is is natuurlijk sterk afhankelijk van de klacht maar ook van hoe lang deze klachten al duren en wanneer ze zijn ontstaan. Ook maakt het soort klacht uit hoelang er behandeld moet worden. Meestal merkt een client echter na een paar keer al of er iets verbetert of niet.